WAKE UP

 

wake up

Ergens in de verte hoorde ik Shekina roepen. “Mam, je dient er nu uit te komen! We dienen zo bij Diane zijn…!!” Het enige wat ik wilde was verder slapen en dacht, laat me met rust , ik heb de wekker gezet zodat we op tijd zijn… Waarop ik vervolgens haar weer hoorde roepen, dat het is kwart voor een is.. Oke, keihard door de wekker heen geslapen..Schiet lekker op.

Nog half slapend, dromend, open ik mijn ogen, vol ongeloof mijn telefoon checkend.. Idd kwart voor een. Fuck! Hoe dan, als we er om een uur dienen te zijn. Ik vluchtte mijn bed uit, en spoedde mij te saam met Shekina naar Diane, waar we af en toe heen gaan om kleding uit te zoeken… Pfff, half murf zat ik daar, tot nergens toe in staat. Laat mij maar gewoon dacht ik.. Gelukkig bemerkte iedereen het. Shekina zei ook daarom nog half omslachtig tegen Diane, dat ik mijn ochtendritueel nog gee zins gehad had.. Tsjaaa, heerlijk kind! Zij weet het. Ik heb mijn ochtendding en voornamelijk tijd nodig om weer hier vol aanwezig te zijn.. Rare avonturen die ik mee maak in mijn slapende toestand. Geen idee waar ik was, wel weet ik dat ik heel heel diep geslapen heb. Als een blok…. En heel blij dat we op tijd daar waren, voor ik heb geweldige nieuwe van die speciale loop- en wandel sportschoenen.. Te gek! Ik ben blij!

barphotons* Als men slaapt, doe je eigenlijk nog heel veel, behalve dan je lichaam laten rusten. Je geest gaat verder met bepaalde stukken verwerken middels dromen. Soms kan het zijn je maakt reizen buiten je lijf, of andere nachtelijke omzwervingen.. Hoe dan ook, belangrijk is dan ook om weer goed terug te komen, en je helemaal goed te aarden weer, eenmaal terug. Douchen en grondings-oefeningen onder de warme regen is dan heel praktisch. Het mag duidelijk zijn dat ik deze gemist had… *

soulceress 400[:]

Geef een reactie