STORM

 

sonderstorm  Het rommelt en het grommelt. Donder en bliksem, schering en inslag. Het gromt. Het is de storm die komt.   Verdomd al het geen zins waar is, zie ik ze ook alweer daar…. en ja, te laat weer voor de foto, dat geflits ook. Altijd onverwacht. Hoor het lacht, de macht die het heeft. Ik sidder, de aarde beeft… het geeft op zich op geen enkele manier, dat ge-etter en geklier van ze. Echter zie  ik ze toch liever gaan, ipv bij mijn raam staan.
Langzaam suist het harder, steeds harder tot het ruist in golvende beweging door  mij huis. De deuren klapperen. Nee, bah… erg ongemakkelijk dit. Heel er nerveus en rusteloos word ik hier soms van. Ik kan sommige stormen maar moeilijk verdragen en blijf dan liever binnen. Geen idee wat te beginnen, met het onheilspellend gebulder. Tenen krullend.
Ik trek het gordijn dicht voor mijn raam, doe mijn deur op slot. En schrik me weer eens rot bij het knallende gedonder geheel onverwacht aan ons adres. De elektro schokken gieren door mijn lijf, mijn hart sloeg over.
Was het maar zover dat het over is. Die stomme storm heeft enorm veel bij zich, die het licht geen zins verdragen kan. Vertraagd blijf ik zitten, stilletjes in huis. Wachten tot het aan mij voorbij suist. … …. En ergens op de achtergrond hoor ik weer dat het ergens wat opblaast. Gedurende de dag voelde ik het opkomen, het elektro magnetisch gerommel. De machines in huis.. pc, android, en met name mijn muis, helemaal van slag en storen al vanaf het middag uur. Nee, dit vage vuur mag ergens anders de boel oplaaien…
Laatst zei iemand tegen mij; “Wind , harde wind , storm,.. Altijd Geesten! … ”  Nou, eh nare geesten in dit geval. De ene harde knal na de andere hoor ik weer vallen.
Nou, eh de ballen!  De groeten, en houdoe! Ik houd het voor gezien, en kom er weer uit als deze helse onheilspellende storm aan voorbij getrokken is.
Winden, storm zijn altijd geest. … pfff, lekker weer!?

laser* Winden zijn altijd geesten.. Ik vermoedde altijd al zoiets, echter het was tot voor kort dat iemand die ook aan mij zo expliciet aan mij vertelde, en bevestigde. Pfff,.. Wat te doen?! Even los van of je het geloofd , ja of nee. mocht je je erg onbehaaglijk voelen, en of schichtig en lichtelijk bang, terwijl dit nimmer het geval is dan heeft dit toch echt met de elektro- magnetische schommelingen te maken die nogal lage zware resonantie meebrengen. Over het algemeen, ben ik nimmer echt griezelig van onweer en storm, echter vandaag is de norm even anders. En bespeur ik toch lichtelijk onrust en een onheimelijk gevoel..Vandaag heb ik gedaan mijn deuren dicht, raam op een kier voor de poezen, en gordijnen sluiten…Zoveel mogelijk alles buiten houden. Mocht je het echt te bar hebben, grond jou heel goed, straal en houd zout bij de hand. Voor dat is je beste wapen tegen dit opstandje gedonderstraal… en ondertussen gewoon gestaag doorgaan met de huidige activiteiten. Ik blijf slaan mijn ritme.. \o/  *

[:]

Geef een reactie