PRESENT TIME

10615351_4706376152832_6703629734363004524_n

PRESENT TIME!

Present Time gaat over het Leven, het dagelijks Leven, Leven in het Nu, in de tegenwoordige tijd, en het er in aanwezig Zijn. Compleet en heel, Al dat voor wie jij Bent, jou daarin neerzetten. Geaard. Met name gaat het over mijn Leven en hoe ik praktisch  de zogenaamde spiritualiteit toe pas, laat Zijn en hoe het zich manifesteert in het dagelijks, gewone sleur slepende Leven.

Present Time gaat over kadootjes, giften en nog veel presentjes die het Het Leven jou presenteert, aanreikt, dagelijks om te groeien, bloeien ter ontwikkeling van je bewustzijn, van jouw Spirit. Jouw Wezen.

Present Time presenteert daarom vrijwel dagelijks kleine, korte waargebeurde verhaaltjes, momenten uit het gewone Leven met daarbij praktische tips en/ of toelichtingen om te lezen en zien hoe spiritualiteit daadwerkelijk, praktisch en concreet toe gepast wordt en eigenlijk gewoon het Leven, Zelf is. Het heeft alles te maken met bewust Zijn en het er naar handelen.

Present Time is een deel van het geheel, de oorspronkelijk site Soulcery, en is ontstaan door een ingeving terwijl ik bezig was met opbouwen van  mijn site, Soulcery.
Deze werd gepresenteerd aan mij door het Leven, en ik zie dit als een van de vele kadootje die op mijn pad liggen en/ of krijg.

In de huidige tijd, waar sleur zich voort sleept, en in alle haast gerend en gesprongen word om maar mee te kunnen blijven doen in de onthaasting trend van het Nu, waar mindfull less stress behoord op te leveren door in het moment  aanwezig te zijn, wat eigenlijk maar voor dat moment van de training is,… lopen we toch heel veel mis en gaan we gewoonweg aan van alles voorbij. Het zij, de mooie herfstkleuren van nu, de warme glimlach van een voorbijganger, echter veel al wordt er voorbij gegaan aan wie jij in Wezen bent. Vaak ontkent, en men denkt het zelfs weg.

Opgevallen is mij, dat spiritualiteit big booming biss is, waar list en bedrog ook geweldige hoge tijden vieren in vormen van instant spiritualiteit workshops, zoet-houdende channelings en voornamelijk veel omgekeerde psychologie. Ik zie door oa:  het spirituele ego, misconceptie van de vele uitspraken en Levensbeschouwingen en de gebrekkige uitleg en onderbouwing ervan, de essentie van spiritualiteit geheid de paal mist. Iets anders wat ik ook een gemis vind, en zelden ergens lees en of tegenkom, is wat het werkelijk is, en dan met name het toepasbare gedeelte, de praktische kant ervan.

Spiritualiteit is geen zins iets wat je jou kan aanleren, dit is een proces, een bewustZijns proces. Dit gebeurt geleidelijk en verschilt bij ieder en een. Door de enorm snelle groei en aanbod ervan, en de nodige therapieën die erbij gepaard gaan, worden er stukken getriggerd waar men eigenlijk nog geen zins aan toe zijn waardoor er een constante terugval is of zelfs spirituele psychoses of andere aanverwante “spirituele ziekten”. Door gebrek aan wezenlijke ware hoger spiritueel ontwikkelde personen, de neutraliteit behouden meesters en de onderbouwende theorie en praktijk van de diverse stromingen, uitspraken en/ of filosofieën word de ware essentie veel al verkeerd geïnterpreteerd, of geprojecteerd.

Present Time geeft en reikt aan hoe het zich manifesteert in het Leven, waar je tegen aan loopt en hoe er mee om of tegen te gaan. Op geen enkele manier leert het hoger spirituele bewust Zijn, of pretendeert dat te doen. Wel laat het wegen en paden zien om daar te komen.

Present time presenteert daarom kleine momenten uit het dagelijkse leven waar aangeven word, de praktische toepasbaarheid van spiritualiteit, levensfilosofieën en/ of elke andere vorm aangaande de wetten van het Leven. Gewoon alledaagse waargebeurde verhaaltjes met een praktische en/of toelichting, simpel en luchtig geschreven.

Present Time gaat over het Leven, jouw Leven, met name om deze te Zijn. Compleet en totaal aanwezig te zijn hier op aarde, tegenwoordige tijd, in het Nu, presenterend jouw mooie wezen voor wie je Bent. 

Wees present in de tegenwoordige tijd van het moment, om te aanvaarden de presentjes die het leven jouw schenkt.
 

Het is tijd voor kadootjes, kadootjes en nog eens kadootjes…

It’s Present Time!

[:]

Geef een reactie