Present Time, Fijn Fb en Sint de gekleurde Slavendrijver

Ja, ja, Ik mag weer mee doen van fb, de blokkade is van mijn profiel af. Laffe toestand van dit mind-controling-irationele-kunstmatige-intelligentie-medium.

Na een maand stil te hebben gezeten, eh nou ja,… oke ja echt. Bank, binch bench blockbusting Buffy meditatie en behoorlijk wat kimchi… en eh bakken ijs met warme chocorum! Oh yeah! dacht ik, laat ik mij maar weer eens ff melden, laat ik mijn stem maar weer eens ff laten gelden of beter geschreven, eh schrift. ( Pfff, oh en als je het hard op leest dan is het tenslotte ten aller tijde nog steeds geen zins mijn stem maar de jouwe sprekend mijn woorden.. Maar goed.)


Hoe ‘t ook zijt,.. Whooo hooo, verblijd hoor. Ik mag weer.. Nou, nou, poehee, maar eigenlijk is deze meid het wel beu om op dit kanaal dingen door te delen, sturen, gluren bij potentiële lovers, undercover spionage manage-a-trois… monitoren, monitoren, tot in de ochtendgloren…

Dit keer wil ik echt van mij laten horen, ( ja, ja, wederom eh nou ja, eh… via jouw mond op mond en zo.. stem, oh bah, dit wordt nu wel heel erg eh nou,,. intiem en plastisch.. Hele rare beelden maakte ik weer aan, wat geen naam mag hebben.. Zucht..) middels het geschreven woord, en ter zijner tijd wellicht idd dat jij mij ook letterlijk hoort, met gesproken woord. Ongestoord heb ik de afgelopen weken even goed kunnen door-voelen en in-denken, uit-denken en aan-voelen wat nu de bedoeling is van dit Alles… Ik. Leven.

De horsecrap, bullshit en andere poep die wordt gegeven, om te overleven of gaat het over Leven… En wat zien ik een hoop scheve toestanden alleen om men bestand te maken in en tegen het leven.. Hallo, Leven gaat over LEVEN. Leven zijn.. Ah Fijn! …

Afijn,.. Het dient zo te zijn dat ik mijn deel dien te delen, met de velen Wezens die hier Zijn.
Hoe en wat en welke vorm, eh geen idee. Echter wel conform de norm van het Leven..

Wat ik wel weet is dat ik deze aan ga geven via het platform dat ik nieuw Leven in blaas, genaamd: Present Time. Daar vind je al mijn praktijken, hand-outs en bezigheden en is voor ieder en éen te bereiken. Voorlopig houd en bezig ik mij met LIEFDE, DRUGS en Bewust ZIJN in al dat ik zie, in en om mij heen, in Nu, Present Time, Heden.. Het LEVEN. Eigenlijk is dat All, het enige wat mij altijd bezig heeft gehouden, LEVEN. Voor nu wil ik je geven a bit and Piece of my Mind ( of peace.. ?? 😉 )

Geheel terug getrokken heb de afgelopen maand geleefd, mijn Wezen werd geen zins enorm door zeeft met tv crap, trivialiteiten en/of discussie over welke illusie dan ook… echter ontkwam ik er geen zins aan dat halverwege september de schappen alweer vol stonden met sint en piet snoepgoed.. Ja, jongens en meisjes snoep Goed!! Jaaaa!
Na deze acceptatie, was ik mij er weer van bewust dat de consternatie over die witte man met de zwart man op zou gaan laaien als een mooi brandend vuur. Het duurde vrij kort, en ja, daar stonden ze weer, noeste vaders en moeders, medelanders die in opstand kwamen, protesteerden, demonstreerden wat eigenlijk een kinderfeest behoort te zijn.. Fijn doe je goed. Conflict en tweedracht creëren op een plek en tijd waar je een kind alleen dient te plezieren en geen zins het concept, intentie van deze hele traditie te verstieren.

De dieren lusten er geen pap van,.. Ik zie liever mijn medelanders zo fiers in de bres springen, strijdlustig en opstand maken als de overheid hun geld aanraakt en inpikt… Maar nee, blijf van zwarte piet af!

Blijf liever van mijn welzijn af. Maffe idioten.
Door de midden moot wordt over het hoofd gezien dat men er weer met blote ogen in trapt, hoe men wordt gepakt op de overgevoelige emo wezens die men is..

Voor wie was het die geen blad voor haar mond hield, en iets vernield heeft? Met name de gezonde geesten en het verstand van een weldenkend mens, om ze af te leiden waar het werkelijk om gaat.. Geef het volk brood en spelen.. En alsjeblieft, wij vragen niets, toch serveren zij.
En nou vraag ik mij werkelijk af, als ik dit maffe zooitje bekijk. Dan lijkt mij dit rassen gezeik over zwarte piet en slavernij, geen zins nergens anders over te gaan dan waar Sylvana zelf zo op tegen is… Buiten het feit, dat het natuurlijk al mis ging door haar misleidende verschijning. Donkere vrouw, representatief gekleed en voorkomen als zijnde een weldenkend mens. Intens naief toch om te denken dat ze eigenlijk geen idee heeft waar zo over praat of werkelijk heeft nagedacht en doordacht waarover dit feezie gaat… Laat staan dat ze eventueel zelf slavernij predikt. Doch is het delict gedaan. En wel te verstaan en zien, door de uitspraak die ze maakt dat zwarte pieten alle kleuren dienen te zijn. Dat zou dan een oplossing zijn.. Oh, eh… het ging hier toch over slaafjes? En dat is toch sowieso een NO GO.. ongeacht kleur,.. Buiten dat, nu benadeel je eh de rode mens ( lees: indiaan ), de gele ( lees: aziaat) de blauwe, ( eh smurfen.. ? ) Roze, onze eh homo lesbo transgender kantje. Groen, de zieke, zwakke en minder bedeelden die van weinig nut zijn… eh en dat is wel oke? Je positioneert nu zomaar diverse etnische en sociale groeperingen tot die zelfde underdog positie.. Is daar wel eens aan gedacht… ? Er was toch bedacht dat slavernij geen zins kon. Hoe dan? Leg mij dit maar uit. Duidelijk is er geen zins goed na gedacht over wat er gezegd en gesproken word aangaande dit gebeuren. Ooit wel eens mannen of vrouwen roze uit een schoorsteen zien komen, of uit de krochten van de hel eh met een gele kleur,.. of groen.. Nee schat, dan ben je zwart. Zwart van vuil, van roet.. Maar goed,.. er was toch bedacht dat slavenarij verkeerd is… blijkbaar geldt dat geen zins voor de rode, gele, roze, blauwe, groene mede-mens, die mogen wel slaaf zijn..
Kijk nu zal het mij verder een rot zorg zijn, dit gejank.

Krankjorum is het, er wordt compleet voorbij gegaan aan waar het werkelijk om gaat,.. het Leven en de werkelijk oorsprong en intentie van deze en vele tradities, die zo goed als compleet bijna in zijn geheel is verdwenen.

Nu, tegenwoordig gaat dit sinterklaas verhaal gewoon over een kindervriend met zijn mattie, zwart van roet en het meenemen en brengen van voornamelijk heel veel fucking KADOOS!

Wat is loos aan dit plaatje? Geen praatje over het temperen van innerlijke lusten en duistere krachten, of deugdzaam en dergelijke.. Nee, geheel in tegenstelling tot dit zwelgen we in de verheerlijking van al het “moois” Dat is wat is loos. Dit is waar het veelal om gaat. Gezelligheid? Oh ja, welke gezelligheid? Als er strijd is gekomen is door iemand die intelligent wil overkomen en ROET in het eten gooit ( ja, ja, dat is o.a wat hij strooit.. pomtipom.) en van alles achter-loos ( ja, hier is het sleutel-woord, zonder achter, zonder te kijken wat er achter ligt, achtergrond.. Loos. Net als dat meisje dat matroos wilde worden…. ) roept, zonder enige vorm van onderzoek en of kennis van de achtergrond van dit eh feest. Overigens is het geen zins zo dat menig medelander hiervan op de hoogte is, die doet hersenloos wat hem opgedragen word en doet zoals het “moet”en hoort..

Echter het feit is bijna zo, … Het is gebeurd met de geest van de feestdagen en hun traditie. Het zal nimmer meer Zijn zo als het ooit was geweest. Waar men met reden, onderbouwt ritueel en symboliek en heel veel wijsheid deze bepaalde vieringen hielden.. Vanuit spirit,… Dit behoorde en was een deel van de spirit in de tijd.. ( hence: Spirit.u.all.i.teit) En maar roepen dat we zo spiritueel geboren zijn, nee, ik vermoed dat men het ergens onderweg is verloren.. Is cool, kan gebeuren. Nu is het gewoon simpelweg tijd dat we opnieuw aanboren onze oude kennis en Weten, en verbinding maken met het All, dat is. Liefde. Met Spirit, de grote creatieve schepper de bron, ..

Where is the Love? Waar juist dit soort festiviteiten morele waarden in acht- en lering behuisde conform de norm van het Leven, in spirit, is deze net als menig ander moois neer gehaald door de verbastering en toepassing van omgekeerde psychologie.

Door Wie oh wie?
Zwarte Piet, wiedewiedewiet,

Je hoort het wel, maar je ziet het nie..
En wie krijgt die kaart toegespeeld?
Dus dat….

* Het is geen zins aan mij om te schrijven wat men wel dient te doen en te laten.. Echter, All dat is komt ergens vandaan, heeft een achtergrond. Wes je bewust ervan, doe onderzoek, leer .. kijk vraag,.. zorg dat je weet waar je over praat voelt, eer je een mening of oordeel geeft. Als dat uberhaupt al nodig is, voor uiteindelijk doet het er geen zins meer toe, als je een maal weet. Dan is het enig e wat belangrijk is en wat telt, Dat wat IS….

 

Geef een reactie