Plezier op een andere manier

1, 2, 3, 4,… hoedje van, hoedje van. 1, 2, 3, 4, … hoedje van papier.

Nou, geen feestmutsjes van plezier hier. Fier ga ik door met het re-organiseren in huis. Eigenlijk boeit het mij geen zier meer, die zooi. De basis is reeds hier gelegd, ik kan weer terecht op mijn bank en ontspannen. Mijn werkplek neemt nu een kwart van het vertrek in, en ik lijk wel gek als ik nu geen zins even ga doen waar ik zelf zin in heb. Ik heb helemaal geen trek meer in die rommel ruimen, al puin ploeterend de dag door. Het is weekend ja, hoor je!? Ik wil ervan door, de hort op! Aan de boemel, loeren en sloeren.. Oké dan, gewoon een punkrock concert is wenselijk. Maar eigenlijk heb ik ook daar geen trek erin. De zin is in al zijn geheel vertrokken, ik laat mij lokken en verleiden door het media-kastje dat het nu, na een week of twee weer doet. Tenslotte moet ik helemaal niks, oké behalve de 7 dingen waar kan ik geen zins over na kan denken. En daar is dit er geen éen van.

Ik ga gewoon net als gisteren lekker even bij tanken. Daar is het weekend voor, toch? Mocht ik mij bedenken dan wil ik wellicht wel even gaan, vanavond naar een punk concertje. Maar zoals het er nu ervoor staat dan kan het geen kwaad dat ik lekker thuis blijf.
Oké, dit lijf heeft wel wat vertier nodig, als ook beweging en wat andere eh ontlading. Drank en drugs gelach, ook goede fun en Leuk! Het jeukt enorm, echter de aankomende storm en kou houd mij nou binnen. Geen zin in een eind te rijden waar ik op dit moment geen geld voor heb. Ik laat mij voor nu maar verblijden door het media-kastje die mij al de films en serie geeft die ik wil.
Maandag ga ik in de kille kalmte gewoon verder met de rampage  genaamd mijn leefruimte.

Waar het om gaat, de basis is klaar. Vandaar uit is het nu alleen nog maar de tierelantijntjes en ander snuisterijtjes afstoffen, ver en her-plaatsen. Wat eigenlijk de grootste klus is, nu de grootste woede vertrokken is.
Shit, stiekem mis ik het wel. Die opruimwoede. Het kost heel veel moeite om iets gedaan te krijgen. Zie hier ook weer dat uitstellen, en mij maar van alles vertellen en wijs maken. Ik ga dat gewoon staken, en begin net als de meeste mensen zodra de werkweek begint. Kijken wie wint, haha ik of eh mijn uitvlucht..
ZUCHT….

Het is stil  in huis,..
Zooooo, en dat had ik geen zins behoren te schrijven, voor daar gaat de deurbel.. Ach wel fucking JAAAA! Tuurlijk, de goden verzoeken kan zelfs in schrift dus.. 
KUT ZOOI!
Maar het was mooi, weg de stilte en daar was Tinca Bella die even kwam buurten met haar nieuwe look. In en in gelukkig voor haar dat ze geslaagd is met haar outfit gezien het nogal een uitdaging is om in mega-maten er uitdagend uit te zien. En oh yeah! Dat heeft ze geweldig goed gedaan. 
Voorlopig laat ik het uitstapje maar gaan. En houd ik mij zoet op de bank, met voedsel uit het bos en eh mijn lover Captain Morgan.
Kan het leven nog beter?
Eh, ja.. een lover in vleselijke vorm is toch wel leuker.. Maar goed, nu voldoet deze prima. 
Ho, ho, ho and a bottle of rum. 

*Nou, eh ja,.. ik kan stoer hier gaan schrijven over hoe en wat van het leven. Het gaat vooral over de dingen nemen zoals ze zijn. Ik had idd fijn naar concert kunnen gaan, maar daar staan zonder munten is ook geen lol. Buiten dat, even mijn buik vol van allerlei eh extern vermaak. Ik wil graag zelf luk raak het centrum zijn van mijn plezier en de vermaak. Ik wacht wel weer op een goede jamsessie of ander interactief feest. Dat is toch wel waar ik het meest van geniet. Oké, tenzij eh het John Garcia of andere lover.. ( lees:  muzikant die ik leuk vind op muzikaal gebied en op zielsnivo) is die ergens speelt… Eh, dan jaa, jaaa.. blaaa… blaaa… Saturday night, brings light in my being, the spirit of an old love and comforts my soul.. Oké voornamelijk Capatin Morgan nu even.. Wat brengt de avond mij verder?  Ik wil roken.. bah,.. nix in huis. Haha, kut… Fijne avond allemaal.* 

Geef een reactie