Pak je helse rit pakje

Vandaag stond het er nog. Ik dacht dat de vuilnismannen het inmiddels al hadden mee genomen. Echter nee, nu stond het ook geen zins echt bij de containers, maar toch,…. duidelijk was er aan af te zien dat het achter gelaten was om weg gegooid te worden. 

Vreemd dacht ik toen ik gisteren na een helse rit, werkelijk het was een rit in hel. Vreselijk al die mensen die geen zins weten hoe ze een automobiel dienen te besturen. Wat een waanzin kuren, totaal geen zins opletten, rekening houden of alleen maar in basic anticiperen op het verkeer. Waar de fuck leren mensen auto rijden? Of geeft zeeman ze gratis weg bij aankoop van eh 3 gele vestjes… Vreselijk!!! 
De heenweg heeft mij 10 jaar van mijn leven gekost en 3 bijna dood ervaringen gegeven en op de terug weg was het er om spannen of ik het wel zou halen met benzine.. Gelukkig, tot op de druppel. Nog maar net. Fak!
Strak stond ik van al die toestanden, uiterst blij en gerust toen ik thuis op mijn trouwe parkeerplekje belandde. Hail to the Yeah!  Ik heb het gehaald. Zo erg zou ik hebben gebaald, en dat is heel zachtjes vertaald voor ik zou verkankerd zijn.. Maar afijn, ik ben zo goed al thuis.

Ik stapte mij auto uit, en zag in de verte een iets-igs groots bij het hek van het watertje staan.. Owhhh iets is geen zins pluis. Zo fucking creepy! Creepy, gewoon eh CREEPY!!!! WTF!!! En nog meer van dat soort woorden bestaand uit hoofdletters schoten voorbij in mijn hoofd. Waaat!! Watdefakisda!? Waarom zit die man naar het water te staren? … … …

Oh het is geen man. De schemer kan soms een wat vertekend beeld geven.. Wat is het dan? Nee, Oh,.. OWhh.. oh, een pakketje..

Fuck, met een lijk erin. Het lijkt wel een lijk.. Nog meer doden. Hadden ze deze geen zins onder de zoden kunnen begraven ipv hier bij het hek aan de waterkant achterlaten alsof hij daar iets eh armoedigs is aan het doen..  En al langs lopend, toen was het hek van de dam… De ene waanzinnige scenario na de andere kwam in mij op, en fantaseerde erop los tot ik thuis was.
Pff hè hè,.. eindelijk binnen. Gestopt was ik ook gelukkig met verzinnen van de verhalen wat het is en kan zijn. Vermoedelijk gewoon puin wat ze absurd hebben ingepakt,en die de mannen van de vuilnis geen zins hebben mee gepakt…. 
Zakt mijn broek van af.. ( ja, echt toen ik er vanmiddag langs liep op weg om te trainen.)

*Om goed te creëren is visualisatie praktisch gezien een heel erg fijn iets om goed te kunnen. Eigenlijk gebeurd dit diep vanuit je onderbewuste vaak vanzelf, echter daar huist ook veel wat je geen zins gemanifesteerd wilt hebben. Daarvoor is bewust Zijn wat je onderbewuste pijn is erg goed, echter ook  wat je wel heel graag wilt en je goed laat voelen. Om je doelen te laten manifesteren, geeft men aan dat je ze dient te visualiseren. Hoe doe je dat? Door te fantaseren. Zo leg ik het mensen uit die hier bij mij komen en ik tegen ze zeg visualiseer dit en dat. Sommigen begrijpen dit slecht. Maar echt op het moment dat ik zeg, fantaseer het maar, dat en dit.. gelijk in het gelid staan ze en zie ik het gewoon gebeuren.. Hier iets voor onderweg om zo je visualisatie te trainen/ oefenen/ ontwikkelen..
Ik vind dit leuk om te doen, gewoon iets verzinnen bij iets wat je onderweg ziet. Waar gaat die vliegtuig heen? Spanje, bahama’s.. de maan? En wat doet die stoel daar in de bosjes? Start om te beginnen  wat losjes iets te verzinnen, zo ontstaat er vanzelf een heel verhaal. En zo begint het, met verzinnen kom je bij  dagdromen, om dan dichter bij je fantasie te komen zodat je meer en meer gaat fantaseren totdat het zich zomaar visualiseert in je geest/ hoofd en als je dan nog harder geloofd, voelt en wilt,…. Dan heeft het zich echt gemanifesteerd. Whoop whoop!*

Geef een reactie