OPnieuwe conSTRUCTIE

 

a3dii91

Nog helemaal beduusd van gister’s belaging, staar ik nu vol verbijstering naar de site waar Present Time te staren. Een gewaarwording die beetje bij beetje de grond onder mijn voeten doet laat verdwijnen, en langzaam val ik naar beneden. Mijn site is verdwenen, hoe dan? Twee weken hard werk, schrijven, leren en creeren.. WEG! Ik zo snel even nergens te vinden… Ik begrijp er weinig van, en kan en ben even alleen maar aan het huilen. Verbijsterd!
Moedeloos, radeloos, Helemaal loos, net als dat meisje dat schipmatroos wilde worden. Maar vooral ben ik boos. Boos op de zij, die steeds wmijn leven maar saboteren Om telkens op het moment dat ik mijn weg weer heb gevonden, ter stonde en plekke mij weer van iets voorzien zodat ik geen zins aan mijn trekken kom, en de dienst die ik heb te voldoen. …

Opzettelijk word ik dan tegengewerkt. Het heeft mij wel versterkt door de jaren heen, mijn dank voor dat. Echter is het geen zins zo dat ik het maar leuk vind. En nee, ik zie al die tegenwerking, want dat is het, op geen enkele manier meer als een uitdaging. Die lering en ondervraging ben ik al voorbij, het zijt ook zo dat ik geen les hier uit dien te leren behalve dan dat ik een weg dien te vinden hoe er mee om te gaan.. In mijn geval, en bij nog een aantal andere mensen zijn dit in tegenstelling tot velen, opzettelijke pesterijtjes om obstructie te leveren in en met wat je doet zodat je geen zins meer kan doen wat je doet. Net als die belaging van gisteren. In en in treurig vind ik het en brengt het mijn 2 wekenlange kleed van bloed zweet en tranen geen zins mee terug..Weer uitstellen om het op het web te knallen, en er kenbaarheid aan te geven. Ik vrees dat ik overnieuw kan beginnen. Lekker binnen komen weer.. Ik dacht: nieuwe jaar( pagan) met Halloween, Nieuwe maand, mooi moment om mijn nieuwe site op het net te zetten. Nope, Nee dus..Voor nu gewoon weg! Spoorloos, hoe kan dat nu weer? Echt fucked! Telkens weer obstructie om er voor te zorgen dat ik op geen enkele manier kan doen wat ik dien te doen hier op aarde. Net nu ik er eindelijk in wat voor vorm ik’t kan gieten. Ben die sabotage zo beu. Ik huil nog maar even voort.

ornbar2purp* Voor de meeste mensen zijn extreme gebeurtenissen een les, of dat ze iets dienen te ervaren. Voor weer een klein aantal is het een uitdaging. En weer voor anderen, zoals ik, is het gewoon weg tegenwerking. Waarin zit het verschil? Dat bij de eerste twee het gaat om de ervaring en er het voordeel vanuit te halen, door de gegeven lessen bewust zijn

Alles wat recent heb gedaan is weg. Geen idee hoe dit gebeurd, en deHelemaal verslagen weer door de enorme sabotage die ik al heel mijn Leven tegen kom.

Dan heb ik eindelijk mijn weg gevonden, na jaren strubbelen, geen draai of invulling kunnen geven hoe ik hier mijn dienst voor het Leven kan vorm geven, word ook dit mij afgenomen.

Ik zit weg te kwijnen, met pijnen in mijn hart. Deze gewaarwording in onecht. Onmogelijk!*

schermafbeelding site weg

2 Comments

 1. Ohh, wat herkenbaar. Heel vaak heb ik ook het gevoel dat iets? iemand? mij tegenwerkt. Zeg dit nooit hardop, omdat men mij dan voor gek verklaart.
  Hopenlijk kun je snel herstelen van verdriet of frustratie. Weet dat JIJ het goed(e) doet.

  1. Soulceress

   Hallo!
   Mijn excuses voor ik lees nu pas je reactie. Aldaar de obstuctie en vertraging zich wederom had kenbaar gemaakt.
   Oh ja, wel hoor,… over het algemeen heb ik er mee leren omgaan. Echter soms is het te veel en te vaak, en dan duurt het wat langer. Vervolgens stap ik weer verder. Ik kan er weinig aan doen, behalve dan de puin ruimen en weer opbouwen. Ik heb vertrouwen dat het eens het stopt. Ook bij jou.. HOe sterker je jou neer zet, hoe harder ze te keer gaan, om te uiteindelijk te merken dat ze jou nergens meer mee kunnen pakken.. Tot die tijd, stuur je het weg, en blijven stralen. Dat werkt toch het effectiefst. Net als nu,… Bijzonder naar maar fijn te lezen dat het her-kenbaar is.. En ja, de blik in sommige mensen hun ogen is duidelijk te lezen dat ze me voor gek verklaren als ik weer eens verslagen moppert verkondig.. Maar goed.. Eh,.. ja, op blogher, had er geen eens bij stil gestaan. Ik dacht, blog is blog.. Helaas was van korteduur, door kapotte router, tijdelijk afsluiting, ( mijn foutje) echter nu kan ik geen zins meer op mijn site inloggen, en op geen enkele manier mijn site verder opbouwen en schrijven.. Heel jammer weer.. Tra la laaa… En we gaan gewoon verder.. Murf.. 🙂 Mijn dank voor je aardige woorden in je reactie’s. Dat geeft net dat stukje warmte om weer opgang te komen om wederom de site te her-stellen… Harte groet, in Luv ‘n Life, x \o/ x

Geef een reactie