Off day…..

Pfff, en hier is dag drie.. Nou,kweetutffnie.. Duidelijk geen zin, en dat begin eh tsjaa,.. allemaal leuk en aardig maar GEEN ZIN IN DEZE ROMMEL RUIMEN ENZOOO. Dus dat..  Wat ook erg prettig is, is ehh… schuursponsjes, doekjes van die gele, wc-papier  en eh en eh… meer van dat… hahha, zit je dan met je sopjes, gelukkig had ik gisteren nog het laatste restjes van dit alles kunnen gebruiken, echter vandaag was de vraag naar nieuwe spullen serieus aanwezig.

Besloten heb ik vandaag om even anders bezig te zijn, en even gewoon heel relaxed aan te doen. Ff een soort van nieuwe schoenen gehaald bij de ruilwinkel na mijn oude stofzuigert, borden, en ander huisraad dingen en ietsigs te hebben ingeleverd. Ernstig gelukkig prijs ik mij, met de high heels sneakers, en sleehak-waterdichte-hippe-buiten-loop laarsjes,.. met bontje van binnen, die ik daar vond. Whoaa! Ik houd van zo bontjes.. Jippie!!

Ik heb gelijk ook maar het hondje blij gemaakt, met een ritje op de fiets naar de Action. Hahah, geen zins mijn action vandaag. Ik blijf lekker traag en gestaag even heel erg weinig doen. Ik verzoen mij met mijn weerzin. De paden op, de lanen in.. Of gewoon het bos dus, stukjes lopen, stukjes fietsen. Dat vind de Mobster leuk. Plus ik kan even op mijn gemak rond kijken wat voor moois er op dit moment aan paddenstoellies groeien in het bos. Het blijkt voornamelijk veel fluweelpootjes te zijn. Ik had er al een hele hoop geplukt, echter nu zijn er toch wel heel veel meer dan laatst. Belangrijk is wel dat je ze los snijd, anders gaan ze stuk. Gelukkig heb ik altijd mijn mesje bij mij..
En deze wandeling en fietstocht  is goed voor mij, als ook voor Mobie. Zo nie nodig die schoonmaakstress, dit zorgt ervoor dat ik iets meer relax. Even wandelen, gronden contact met spirit.  Even lachen met eh wie dan ook,.. is ook zoooooo nodig.

Uiteindelijk thuis gekomen, word ik natuurlijk geconfronteerd met die klerenzooi, meubel-madness en andere onfrisse gebeurtenissen echter nu ik even er tussenuit ben gestapt, en een dag vrij van deze waanzin heb genomen, kan ik weer fris en fruitig in mijn schoonmaakwaanzin woede komen. Heel verfrissend zo’n dagje vrij. Blij met de stoelies, gratis diner, een mooie keramiek beker ( gevonden langs de weg, nota bene… !!! ) voor mijn warme choco met.. Whoop whoop!
Midden in de troep zit ik, nog immer amper ruimte voor mijn toetsenbord en muis, als ook voor de rest van mijn huishouden echter beetje bij beetje klop ik deze stress klus. More is less,… of is het dit keer gewoon less is more.
Vandaag hield ik het een soort van voor gezien. Morgen ga ik gewoon weer door… 
Want voor de rust, ruimte en reiniging in hart, hoofd en huis daar doe ik het tenslotte voor…
Peace out…

*Kijk je kan steeds gaan stappen in die stress en less fun in je leven hebben, of je neemt ff een dagje er tussenuit,.. om je weer even opnieuw op te laden. De keus ligt bij jou. Ik blijf trouw aan mij, en zei gewoon daaag, geen zin.. En nu ik even die tijd ontspanning heb genomen, voel ik de inspiratie, creatie en de actie weer om de boel hier op orde te krijgen. Weiger nooit dat wat je voelt..  Daar krijg je rare en ongelukkige toestanden van.. 😉 *

Geef een reactie