INSIDE TO THE OUTSIDE

 

Na mijn cadeautje in de vorm van een ingeving, ben ik dol enthousiast aan de slag gegaan, om vervolgens aan het gedrag van Mobie te constateren dat ik weer eens vertrokken was, en mij heb laten meeslepen in het verheugde moment. Uren heb ik vast geplakt gezeten aan mijn pc scherm, creërend en klikkend de dag voorbij. Ik realiseerde mij dat ik binnen zat, en wat gaat hier binnen dan gebeuren, als ik wil schrijven over de opmerkelijke dingen en cadeautje die ik tegen kom. Stom! Stom!   Met heel veel moeite, en weer een enige tijd later, heb ik mij bij elkaar geraapt en ben stampvoetend op gestaan. Nog steeds half aanwezig in het scherm, liep ik rusteloos op en neer. Keer op keer greep ik terug naar de muis om nog even wat eraan te doen.

“Hallo, Vanes, Binnen, BINNEN! Je bent al heel de tijd binnen. Dit is geen zins zo de bedoeling…. ” Ik diende weer terug te komen in me lijf, hier op aarde, mijn leefruimte, in het Nu.   Plus, die ene wil aandacht en plassen, lopen en spelen in het bos. Los heb ik mij getrokken, en ben weer gaan stampvoeten.

Beetje bij beetje, en na wat ademhalingsoefeningen om mij weer wat beter in me lijf te trekken, kwam ik ter plekke weer terug. Vlug, voordat ik weer afgeleid werd. De wandeling zorgt wel voor de rest van de gronding. Ik pakte mijn spullen, riep Mobie en liep ik ferm vooruit, weg van het scherm richting bos. Ik was weer helemaal los gegaan in mijn vastberadenheid om die site vandaag nog af te hebben. Vooruit! Eruit!
Al wandelend door het bos waar ik weer getrakteerd werd op een nieuwe lading paddenstoelen, liepen Mobie en ik richting de dierenwinkel. Iets lekkers mocht hij kopen, wat hij zelf mocht uitkiezen en pakken. Dol blij en verheugd dartelde hij met zijn gepofte varkensoor in zijn bek terug met mij. Wat een bink!

* Weg was ik, vertrokken in mijn wereld van het creëren. . Op momenten dat ik mij realiseerde dat ik dat ik in een andere dimensie zat, dien ik weer terug te komen hier op aarde, in het Nu. en mij te gronden, te aarden.
Stampvoeten is een vrij snelle en makkelijke manier om weer terug te naar waar je bent, en helpt om snel weer geaard te zijn. Een paar  keer diep ademhalen, en gaan! *

 

happy hondje

Geef een reactie