In-ontspanning


Zo, en dan wordt je wakker en gelijk acute stress omdat ik besloten had dat ik elke dag wat zou gaan schrijven.. En daar stond ik dan onder de warme regen, tegen een blanke blinde paniek aan te hikken. Wat ga ik schrijven dan? Waarover? Ik weet niets.. Wat dan? Hoe dan? Flits, flits.. flinter dunne streepjes van woorden flitsten voorbij. Ik heel even blij… en dan de paniek voor geen elk woord bleef.  Pfff, ga ik dan nu al over mijn eigen scheef? Zuchtende toestanden, een malende grijze massa ratelden zich voort in mijn hoofd. Verdoofd van het geluid kreeg ik de woorden en beelden geen zins te kan pakken, laat staan dat ik ze kon vast houden… Aaargh,,… Ohmm, Ohm.. …. OHM!!! De rust wedergekeerd.

Fijn,  dacht ik.. En ja, toen ging het weer verkeerd. Ik dacht,.. nee, stop met denken, stop met denken… Ik weet niets, ik weet niets,…

Aaargh! Ik weet genoeg! Te veel, zo veel dat ik geen zins weet waar te beginnen. Dus startte ik maar weer eens met een niets. Staarde al staand onder de warme regen die alle waanzin rustig aan weg waste. Ik ga gewoon mijn dag in, deze brengt mij heus wel iets…

Jep, en genoeg heeft de dag mij gebracht. Vele kleine avonturen, opmerkelijke bijzondere ontmoetingen en mensen hun spirit op getild door simpelweg dat je naar ze lacht. Veel ook verwonderd, maar nu weer afgezonderd thuis, in de muis stilte van de afwezigheid van het kind, vind het ik het wel best.
Nu zo aan het eind van de dag, terwijl ik het gevoel heb deze eigenlijk net te zijn begonnen, rest mij eigenlijk alleen nog maar rust. De warmte van deze dag sust mij tot diepe ontspanning, na de spanning waar ik de dag mee begon.

De zon was lekker buiten, de rust en de stilte na de enorme stormen van afgelopen dagen hebben bij gedragen aan de opnieuw her-wonnen vertrouwen in Spirit en Liefde.
Ik hoef niets, ik mag alles, en gewoon Nu Zijn dan gebeurd All dat wat nodig is zonder dat ik er om vraag, en gaat gestaag al dat wat “moet” uit zich Zelf traag plaats vinden.  Die paniek is nergens voor nodig. Het enige wat ik dien te doen is vertrouwen hebben, All laten Zijn en Ik er in. Dan gebeurd All dat wat ik wil en nodig heb compleet naar mijn Zin.

Mooi, en dat is fijn.
Ik heb er weer Zin in.
Ik welkom dit nieuwe begin,
en bemin mijn Leven.
Spirit
Liefde
Ik was er even uit gestapt,
Ik stap er nu weer terug in.
Het enige wat ik dien te doen is vertrouwen en houden van Spirit,
de grote creatieve Schepper van dit All.
in Liefde.
Dan,
Dat
Ben Ik All,
Weet ik All,
en simpelweg
Ben IK
…..

Ik ben voornamelijk moe, en wil mijn dag afsluiten na een heerlijke dag buiten spelen met het hondje, Spirit en de mensen om mijn heen die ik heb ontmoet.
Het doet er geen zins toe, Ik “moet”maar 7 dingen en daar hoef en kan ik geen zins over na te denken. Voor nu wil ik jullie simpelweg een filmpje schenken van Jonathan Adampants, een man naar en van mijn hart.
Hij had gestart een serie opnames waar hij aan wilde reiken hoe het Leven werkt en IS.
Dat wat ik ook weet , voel en Leef…
Heel mooi legt hij alles uit, toen ik voor het eerst naar hem luisterde leek het wel of ik naar mij zat te luisteren. De manier van spreken, de verhalen die hij vertelde, met name de verhalen en uitleg uit zijn eigen leven en ervaren.
Helder en grappig kon hij het verklaren, en ik kon alleen maar giechelen.. En dacht, Oh ja, dus dat toch. Owh ja, jij Bent ook zo, dat doe ik ook . Te LEUK!!!
Zonder te weten, toch begrijpen, omdat je Weet.

Het is om naar te luisteren, je hoeft er geen zins echt voor te gaan zitten. Gewoon opzetten, en je ding doen… Luister en…
Enjoy!

Ik houd zo van die man.

 

Geef een reactie