In navolging….

Zo gisteren, zo vandaag?
Lekker vaag weer allemaal. De dag komt super traag op gang, en er komt nog lang geen eind aan.  Uiteindelijk maar opgestaan, na een lange nacht gespook van de storm. Enorme hoofdpijn waar geen eind aan schijnt te komen. Dromen bleven uit, tot dus het besluit dat ik maar uit mijn bed stapte om fucking 7 uur ‘s ochtends. Wat voor menig de norm is, is dat hier geen zins zo. 

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie beukt er keihard in mijn hoofd. Verdoofd heb ik mij op de bank geworpen, met voedsel. Iets wat blijkbaar ook nodig is. Het is goed mis, binnen en buiten. De storm, ook al is het iets minder dan vannacht, raast door, en stoort zich weinig aan de dag.

Ik mag mij hier binnen ook geen zins goed bevinden en de opeenstapeling van woede uitbarstingen lijkt zich te vergroten. Ik ben geen stap opgeschoten, heb mijn schoten verschoten en al die noten op mijn zang uitgezongen. Gedwongen binnen blijven, op de bank. Met warme choco en drank. Oh yeah! Iets wat mij wel bevalt. Ik blijf liggen hier, tot de storm ook ligt. En dan eventueel dan bericht ik mij wel weer. Mijn hoofd doet zeer.
Oh of had ik dat al een keer of tig vermeld,..

De storm kwelt mij.
Ooit op gevallen dat rond schemer het steeds meer en meer begint te razen, en tegen het ochtendgloren zich vaak koest houdt? Behalve vandaag dan, het kwam, bleef en vannacht gaat het weer dubbel zo hard los. 
Ik ben de klos,.. de dieren, de kids feilloos voelen zij die waai winden aankomen. Feilloos weten ze wanneer het los gaat. Kids raken eerder geagiteerd. Ze zijn vervelend en verkeerde dingen halen ze uit, als spoken zijn ze de boel aan het bestoken. Volop  en veelvuldig zijn ze aan het klieren.
Als ook de dieren raken wat meer gespannen, en verbannen zich Zelf meer en meer in een hoekje, die ze zelf veilig opzoeken. Rustig en stil liggen ze daar, aldaar wachtend tot de storm komt en weer gaat.
Ik laat het allemaal voorbij razen. Tenslotte ben ik de baas over mij. 
En bevrijd mij van die waaiboel, tot ik mij weer goed voel. 

Oh ja, en heb ik al geschreven dat ik HOOFDPIJN heb… 
In rep en oproer toestand hier…. Vrijdag en weinig plezier, wel een uiterst goed moment om vanavond Henk bij te staan om de koorden door te slaan.. Volgens mij is dat al ergens gebeurd.. Hij kleurt al iets beter, maar goed, dat merk ik vanaaf wel.
Snel nog even mijn rust pakken, voordat de storm weer enorm los zal barsten op deze nieuwe maan in boogschutter.


* Vandaag nieuwe maan, dus.. Een mooi moment om alles af te sluiten, uit te bannen schepen te verbranden en je nieuwe intentie’s te planten…
De uiteindelijke stand van zaken ligt geheel bij jou..
Hier een artikeltje over de huidige nieuwe maan en wat en waar zij het best voor jou kan werken.. *

Nieuwe maan in Boogschutter 7 december 2018

Geef een reactie