FULL HOUSE

[:nl]

fullhouse

Eerst zit je verbouwereerd en verontwaardigt op de bank, je af te vragen wat de fuck er is gebeurd, na aanleiding van dat leeg zuigende, viezigheid dumpende telefoongesprek, om vervolgens terwijl je nog maar net aan het bijkomen bent, met een vrouw en haar puppy die vriendschap komt brengen, op die zelfde bank samen gezellig een bakkie thee te drinken. Die weegschaal van mij wordt wel heel snel in balans getrokken. Heel de dag heb ik mokken met thee weg geschonken, voor vrienden en aanhang die wel liefde en vriendschap wilden delen. Heerlijk hebben we die dag gespeeld en gepraat. Zo gaat dat dus…. Eenmaal gereinigd en en terug gestuurd de vieze energie die bij mij was gedropt, dan stopt die stroom van neer halende energie, en maakt het weer plaats voor iets nieuws, dat wat wel bij je hoort. In mijn en dit geval, een vrouw met haar puppy, helemaal nieuw zijn zij.. Compleet verrast dat zij onverwacht vroeg aan mijn trok. Ik schrok mij lam. Wie kwam er zo vroeg aan mijn deur? Ik wil geen gezeur en andere viezigheid meer. Ik keerde mij om en keek naar buiten richting mijn voortuin pad. Wat een leuke verrassing!

Het was Jaqueline en Izzy de pup, totaal geen idee wie die vrouw is, en had recentelijk haar ontmoet in het bos tijdens de wandeling. Ik zie haar al zo lang dat ik hier woon, en heb mij altijd afgevraagd wie zij is. Heel bijzonder hoe zij zich voortbewoog, altijd druk in de weer, met haar kids in weer en wind. Leuk!

Toen onze wegen eindelijk eens kruiste tijdens de wandeling, heb ik haar mijn adres gegeven en uitgenodigd. Dit met name toen ik begreep dat ze soms op oppas verlegen was voor Izzy. De Mobster en Izzy konden gelijk goed vinden met elkaar, en speelde dat een- tweetje gelijk helemaal uit. Luid spelend hadden Mobie en ik vrienden gemaakt. Vaak dient dat zo te zijn, en maak je er al ruim van te voor kennis mee, echter is het af wachten wanneer het gebeurd. Het grappige is, dat eenmaal de verhalen los kwamen, kwam ik er achter dat de wijkagent die mij af had gekeurd en mijn leven zuur maakte in middels is opgepleurd.. Whoaa! Geeft en schept weer mogenlijkheden in het burenconflict. Zij had van hem het zelfde lik op stuk beleid gekregen omdat hij iets tegen ons had. Dat is dus nu opgelost.

En nog een keer, Daaag, daaag! en een harte welkom en groet aan Jaqueline. Op zeker dat wij elkaar vaker zullen zien,.. en spreken. Leuk!

golddiv3*Kijk goed en aandachtig in en naar je omgeving, tijdens het lopen, op verjaardagen, meetings noem het maar op. Kijk en voel goed en aandachtig om je heen. Er is er altijd wel een of misschien wel meer die er uit springt. Dat is door een gevoel, of een kleur die om diegene hangt. een soort van extra iets. En ik schrijf dan geen zins over emotie gevoel, dat is een uiting en waarde die ergens aan geplakt word. Ik schrijf over het voelen en zien gevoel, dat er een bijzondere gloed over iemand heen hangt. In de film/ boek de celestijnse belofte werd dit beschreven en was het heel goed verbeeld.. Grappig is dat! dat je gedurende je leven jij ze er zo uit kan pikken die een rol gaan spelen in jouw levensverhaal. Ik heb dit veelvuldig bemerkt. Na mate de jaren heeft het zich meer en meer versterkt. Men beperkt zich door snel door emotie wat mensen teweeg brengen, waardoor er geen zins meer goed opgelet en ergens aandachtig naar gekeken. Wellicht is het wat weken experimenteren en oefenen, je houd er wekenlang, jaren goede fun eraan over.. Zicht op een stukje wat je toekomt*

draaihartlijn[:]

Geef een reactie