BE LAAG BIJ DE GROND

 

ent orb

Zo eindelijk een beetje aan het bij komen. Ik kan geen eens meer in mijn tuin staan. Podvershitzooi! Wat!?
Gewoon fucking klem gezet, en aangevallen door griezeltjes. Ik was even de tuin in gesneld om te  kijken wat voor vliegtuig zo’n raar geluid maakt, en ook zo laag vliegt. Vervolgens kijk je even verder, ogh mooi sterren! Hallo Maan, en zwaait even. Zo, sta ik daar dan even te genieten, leuk kijkend, en dan neem ik gewoon voor de coole grap, ongevraagd en onuitgenodigd twee cocksmokertjes mee. Wat de fuck! Ja, ze zagen je zitten.  Je huis is ook zo mooi licht. nee, geen lampen, gewoon licht, jij ook…  Dit vertelde mijn vriendin Sunny, die ik om assistentie had gevraagd om mij te kijken wie er aan het trekken en sjorren is aan mij en mijn lichtlijf, aura. Fuck!
Oh pfff, dus…Omdat het er zij fijn uit zag mag je mij dan maar pakken? Oh, je bent mooi. Ik neem je.. Ik ben er best een beetje pissed over. Niets nieuws hoor , dit gebeuren. in andere vormen en manieren mee gemaakt, essentie is gelijk. Ongevraagd bij mij aansluiten, naar binnen wilen dringen en leeghalen.. Fuckers! Pak ‘ns iemand van je eigen soort.. haha nee, die zijn minder lekker. Leuk hoor Lekker zijn. Fijn.
Enorm dankbaar dat Sunny mij assistentie heeft gegeven. Dat doen we vaak  bij elkaar. Wat dat betreft, een heel goed paar, wij twee. heel fijn ook  een vriendin die dit stuk goed begrijpt, kent en weet..
Ik zit gewoon chill even te Zijn. Peukie, wat te drinken,.. eh spelletje dom klikken, candy crush. Ja, eh leuk spelletje gewoon. Ik ekan er helemaal in verdwalen… Plots begin mij enorm raar te voelen. ‘t begint wat vaag, voel me wat raar en loom. Ik speel lekker verder, bemerk ik dat ik ineens heel boos begin te worden. OP het spelletje, op de pc, heel geirriteerd voelde ik mij vn binnen.  Zo, denk ik,  minder. Hoe dan? Wat is dit?  Waarom zulke boze gedachten? Is dit van mij? Nou, eh nee, ik  voelde me oke, en dit is er ineens, zo maar. oke!? Nou, laat maar ook. En speel wat geaggiteerd verder inclusie de bozigheid die ik steeds er tussendoor ervoer. Zo en toen, werd er even in mmijn solar plexus geroerd. Gelijk beroerd ervan. Shaken en rillen. Ik  begon nu duidelijk de verschillen te her-kenne, en zo dit is dus echt geen zins van mij, en iemand zit serieus bij mij aan het naar binnen dringen. Ik  zag weinig, voelen nog minder wie.. Ik vermoedde Vincent. Nog steeds door spelen  met de exploderende snoepjes, sprak ik tot Vincent, dat als hij wat wil en spannend zijn, of contact dat hij langs dient te komen via de gewone doorgaanse aardse wegen. Stuur berichtje, eh appen , of beter kom gewoon aanbellen bij mijn voordeur. Wel zo netjes. Normaal gesproken wordt het monder, en verdwijnt hij als ook dat gevoel. Echter, er veranderde weinig. Sterker nog het werd sterker en meer. Te keer ging het, met de hene shake na de andere en ik voelde het kolken in me plexus.  heel nerveus en  werd ik ervan. Ik kan weinig doen, stond op begon te ijberen, geen paniek wel een gevoel van wat -de fuk- is- aan de-hand? Arrden, oke, Aarden.. Nou, nee dus. Was een hele klas.  Uiteindelijk heb ik om  assistentie gebeld. Werkelijk waar geen iedee wat m,ij hier kwelt, en Sunny weet dat waarschijnllijk wel.
Nog geen tel later zat ik met de Sunster aan de telefoon.  Een gewoon gesprek te houden, over een bijzarre situatie. Ze ging het wel even bekijken. En wat blijkt, zij ziet  iets rood, paarsig meer rood soort van spiraaltjes. oh, twee zijn het er.. pff oh ja, ook twee gewoon.. Eh nee, dit is geen persoon. Dit komt van buiten, entiteitjes.. Zo, nou dat verblijd je wel weer. Not! Maar goed, samen met haar hebben we ze middels een vortex in een grote verbrandings zon. Zo daag daaag..  Heel bar! Vlak voor dat ik belde, zat ze ook met zo iets.

 

Geef een reactie