1.1.2015 NIEUW! NIEUW! NIEUWE OPZET DOOR START!

 

 jaarlegging 2015

Zo, en daar zit ik dan, voor het scherm met toetsenbordje onder mijn vingers, aan tafel aan het begin van een nieuw jaar, Aan het begin van een nieuw oud project wat nu na de enorme obstructie en een vernieuwde constructie eindelijk zijn weg heeft gevonden in de elektronische wereld onderweg naar ieder en één. Het geen wat ik erg spannend vind.

Ik bevind mij aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk, waar ik  voor nu totaal geen zicht op, in all dat wat komen gaat en verlaat. Oke, op rode draad na dan. Spannend. Ik ga ervan uit dat het net zo’n geweldig avontuur is, als al die vorige hoofdstukken. Alleen dan wat voorspoediger. Dat geploeter en die enorme tegenwerking en obstructie ben ik nu wel zat. Ik heb dat nu wel gehad, en laat het lekker achter mij. Het tij is zich aan het keren. Als een open boek ligt het voor mij, klaar om gevuld te worden. Ik stap in.. Hier kom Ik…

Zoals elk jaar is deze periode voor mij de aanvang van een nieuw geboortejaar, een nieuw kalender jaar en daar hoort voor mij een neurotisch gebel bij naar mediums om te kijken en horen wat zij zien bij mijn komende nieuwe jaar… Waarbij ik ook elk jaar weer even geïrriteerd en teleurgesteld ophang na aanleiding van de crap die mij wordt verteld. Of zelf al weet.. Ik vergeet soms dat ik het allemaal al bij mij draag, en vraag zelden even mij te raad.
In daad komt het er vaak op neer dat ik standaard ook even een kleine jaarlegging doe met mijn kaartjes, een soort van head’s up.. Ik schrijf dat dan op, en vergeet vervolgens waar het ligt. Tsja,… schiet ook weer lekker op.

Ach, terug kijkend op vorig jaar, was ondanks de enorme obstructie, en reductie in bewegingsvrijheid en ongeluk dit stuk juist heel goed geweest om een goede vruchtbare bodem neer te leggen. Dus al met al, heeft t ongeval en ander toestand de hand gelegd voor voorspoed en geluk op mijn weg. Zelfs nu, na veel geploeter, gekluns en gesukkel is dan ook eindelijk een basis constructie gekomen voor mijn site en deze dagelijkse presentjes stroom.. Zonder schroom loop ik met de wind in mijn rug, VOORUIT! … de geur van verbrandde schepen.

*Nieuw jaar, nieuwe rondes, nieuwe kansen. Zo’n jaarwisseling is naast de terug keer naar binnen in de wintertijd voor het laden en evaluatie van je Licht, ook erg goed om even terug te koppelen wat goed ging en minder plezierig. Hoe je het wil hebben, en daar stappen voor te ondernemen. Ook kan je even vooruit blikken wat komen gaat, en hoe je daar dan het best je daad kan bij zetten. Waar op te letten, waar korte metten mee te maken. En.. waar al dat goeds en moois vandaan komt, wat natuurlijk geheel terecht is dat het op je pad ligt.. Bij gebrek aan dat stukje inzicht kan je natuurlijk altijd even een paragnost of medium bellen. Mij ook natuurlijk, krijg je ook gelijk je gereedschappen mee om dit een goed avontuur te laten maken. Iets waar velen van die parapeeps in gebreken blijven.. Jammer.

Whoaaaa! Heb een geweldig nieuw jaar! Maak er alles van wat jij wilt, vul en kleur het in al naar gelang in jouw geuren in kleuren! Moge Liefde, Licht en voorspoed jouw ten dele vallen! In Luv ‘n Life, x \o/ x Vanessa

Alhier dus, mijn jaarlegging…… *

 

Funny thing…. Bij het branden van mijn bengaalse vuur in het uur van de jaar wissel, om de oude en nieuwe demonen, griezels en ander gespuis weg te blazen om ruim baan te maken voor al dat wat Goed is, was het weer erg druk in mijn tuin ondanks dat ik alleen met Shekina was. Duidelijk dat het minder attente waren, en ze op afstand bleven. Mina had er later wel even last van… Check het rode transparante bolletje boven het vuur en de velen transparante er om heen.. De wonderlijke wereld van mij vol  waan, zin en waar schijn maar lijkt….  😉 zo blijkt maar weer…

[:]

Geef een reactie